Výstavba VE v katastru obce Slatina

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: nechápu

Samozrejme jse musi postavit nove VE v cesku a na celem svete.Spise ale na mori.Nedavno jsem byl na offshore parku v irsku.Nikoho tam nerusi a je tam poradny vitr.Ziju v nemecku a mi tady uplne zijeme s VE jako cesi s Elektrickema stozary v mestach,mate je tam vsude.Musi se s VE vyrust a dalsi generacy cechu to snad uz nebude rusit ze se nekde toci nejaka VE.Probudte se konecnea uznejte ze neco cistejsi energie zatim neexistuje.Prominte moje chyby.

Michal Thiel

admin: Chtěl bych reagovat na tento příspěvek citátem, který uvádí jeden můj kolega: "Před pár stoletími lidé taky bojovali proti strojům... Lidé jsou přizpůsobiví, zvyknou si na všechno, i na ohavnost a především nesmyslnost a zapatičtějí. Mají k tomu přístup "to je osud." Někteří si zvyknou okamžitě. U jiných může akomodace trvat několik měsíců, let a někteří si nezvyknou nikdy. I takové občany mezi sebou máme. V jednom materiálu nejmenované firmy, týkající se také zamýšlené výstavby větrných elektráren jsem se dočetl: "Jsme si vědomi toho, že než si lidé zvyknou, tak to může dělat trochu problémy." Jeden příklad za všechny. Po čase, kdy si lidé zvyknou na magickou hranici 30 korun za litr benzínu, nic nebude bránit tomu, že se může dál pomalu zdražovat na další pomyslnou hranici 40 korun za litr benzínu a tak dále. To samé se stalo v případě výstavby VE. Z počátku se stavěli několik desítek metrů vysoké věže - nyní již stovky. A proto není možno argumentovat, že lidé si jednou zvyknou a budou na tento druh staveb hrdí." Konec citátu.

Zpět na diskuzi

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Web snadno :: Webnode