Výstavba VE v katastru obce Slatina

Datum
Vložil
Titulek

Re: Re: Re: Re: MAX

Pane,
V žádném případě z Vás nechci dělat špatného, ale můj názor na VE je v celku jednoduchý ať se jejich života schopnost prokáže bez dotací . Protože to by bylo potom pomocí dotací jednoduché ve všem.
Dejme dotace chovatelům prasat, drůbeže atd. nebo jim zaručíme na 15 let výkup na vše co vyprodukují a uvidíte jak se všichni rozjedou. K tomu jim dáme ještě bonus za já nevím co / v případě VE to je za určité množství vyrobené energie/ a uvidíte jak bude vše co se dotuje jako VE vzkvétat.Další problém je v tom že stát bude chtít takto vynaložené peníze zpět, z koho je asi bude
dolovat a v jaké podobě. Ale nejsmutnější na tom je že naše republika je 6 největším vývozcem el. energie.Nejsem odpůrcem takto vyrobené energie ,ale všechno má mít svoje místo. Něco jiného je stavět VE kde nikdo nebydlí,ale dobře víte ,že pokud postavíte dejme tomu 40 věží tak si je vychutnají téměř 2 kraje.Nemyslím si že pokud si němci takovým způsobem zasekají krajinu ,že by jsme to měli provést taky. Pokud si přečtete článek kde se vyjádřil ministr/německý/ pro energetiku že pilířem jsou a budou uhelné elektrárny.Potom jde jen o peníze.Závěrem chci jenom dodat jednu připomínku, jsem pro dotace na sluneční kolektory na domy, na plynofikace vesnic,zateplování budov a všude tam kde se sníží odběr el. energie. Jednou jsem četl v nějakém článku, že zelená energie je ušetřená energie.
Je to jenom hodně málo příkladů proč VE ne.Na stránkách vetrníkylichkov.blog.cz najdete video co nato říkají na Slovensku. Jsou tam připomínky lidí kteří tomu rozumí velice dobře, ačkoliv jsme od sebe
600 kilometrů máme téměř stejný názor. Myslíte že to je náhoda, nebo že čtou stránky našich sdružení?
Zdraví Urban

Zpět na diskuzi

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarma :: Webnode