Výstavba VE v katastru obce Slatina

Datum
Vložil
Titulek

Panu:Josefu Urbanovi Lichkovi Orlické hory

Vážený,
pane já sice osobně jsem pro tento způsob výroby el.energie je to jeden s nejekologičtějších způsobů..Nevznikají u něj splodiny které by unikali do ovzduší,netěží se kuli němu uhlí (to je teprve zásah do krajiny)a není jaderný odpad u k terého se neví kam s ním... Chápu že občanům Slatiny se nelíbí že to bude zde,ale to že se třeba na severu čech těží hnědé uhlí se tamním lidem také nelíbí..A každý kdo je trochu soudný musí uznat že proti větrníkům je to katastrofální...Co se týče stránek Hnutí Duha nejsem názoru že jsou podplacené,jak zde padl názor...Trochu by si to odporovalo s logikou kdy se účastní protestů proti uhelným dolům které vlastní ten samí dodavatel energie...El.energii chceme všichni a pokud jsou způsoby jak ji mít způsobem šetřícím životní prostředí tak je na čase...Co se týče mého strachu z úředníků tak tím netrpím to že sem pro větrníky není vyjádřením mého strachu ale pohledu na věc...Bát se nebojím proto uvádím své jméno...Co se týče mého pohledu na odpad tak já osobně při procházkách se psi odpadky chodím sbírat..A to je ani nevyhazuji...A to jestli má občanské sdružení pravomoc je sbírat je zbytečný řešit,také je nesbírám s požehnáním úředníků...A stejně tak dobrovolně je mohou bez požehnání od vyšších sfér sbírat i členové občanského sdružení... Dokonce není ani úřad který by jim to zakazoval...

Zpět na diskuzi

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Stránky zdarma :: Webnode